Валутни курсове за 16.05.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Разни / Французин бе пребит у нас, заради пътно недоразумение

Французин бе пребит у нас, заради пътно недоразумение

Побоищата в София нямат край – вече и чужденците го отнасят

В района на Сточна гара в София, днес малко преди обяд, френски фотограф на име Пиер Марсо си отнесе боя. Французинът е шофирал в региона и ненадейно е препречил пътя на друг водач на автомобил с марка „Ауди“. Ситуацията взела връх когато мъжът от Аудито буквално е затиснал фотографа на кръстовището на ул. „Марин Дринов“ и ул. „Асен Златаров“ и поискал да спре. Разяреният шофьор е нанесъл редица удари на нищо неподозиращият фотограф, а след това спокойно си тръгнал.

Марсо е откаран по спешност в УМБАЛ „Царица Йоанна“, където лекарите са установили, че мъжът е понесъл наистина тежък пердах. Колегите на фотографа допълниха, че той е със счупена челюст и наранявания по лицето и главата.

Веднага е започнато издирване на побойника. Като сведения за автомобила, МВР разполага със следната информация – марката на колата е „Ауди А6“,моделът – комби, син металик, а регистрацията е софийска.

Органите на реда успяха да открият побойника-беглец още в същия ден

УМБАЛ Царица ЙоаннаПред БиТиВи началникът на районното управление разясни ситуацията: „В резултат на предприетите бързи издирвателни действия в Пето РУ е задържан 30-годишен мъж. Продължават полицейските действия по изясняване на всички факти и обстоятелства около инцидента“. Той допълни един изключително важен факт – нападателят се е предал по собствено желание и е бил придружаван от адвокат.

Пиер Марсо е свободнопраткитуващ фотограф у нас. Главно той публикува работите си в агенции „Франс прес“ и „Ройтерс“.

Виж също

Трафик камери

Катаджии и камери ще дебнат побеснели шофьори по пътя към морето

Като мярка за справяне с трафика през лятото, породен от големия наплив на автомобили към …