Валутни курсове за 19.03.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Криминални / Пострадала при жестока катастрофа в Търновско е с опасност за живота

Пострадала при жестока катастрофа в Търновско е с опасност за живота

Източник: Wikimedia/Иван Иванов
Източник: Wikimedia/Иван Иванов

30-годишна жена от с. Батак е претърпяла катастрофа, при която е получила множество сериозни травми, застрашаващи живота й

Денят, в който се е случил неприятният инцидент е вторник, часът е около 4 след обяд. Произшествието е станало на третокласната линия, разположена между селата Русаля, община Велико Търново и Стамболово.

Първоначалните данни сочат, че лек автомобил с марка „Мерцедес“, водачът на който е бил 34-годишен мъж с инициали К. К. от с. Стамболово, буквално е хвърчал по пътя с прекомерно висока скорост. Това допринесло мъжът да изгуби изцяло управлението над машината. Тя поднесла, преобърнала се и се забила в крайпътен бордюр на водосток.

До шофьора е имало пътничка, която е пострадала след този нелек сблъсък на бетона с метала. Потърпевшата е на 30 години, а според специалистите от великотърновската болница, нанесените й от катастрофата травми са повече от сериозни. Тя има т.н. комбинирана травма, която наистина застраша живота й.

Водачът на автомобила е бил тестван за употреба на алкохол, но тя не е отчела наличието на подобни елементи.

Все още не е ясна главната причина, довела до това злощастно събитие. Както следва, по случая е започнато досъдебно производство.

 

 

Виж също

Източник: Pixabay

По време на Рамадана „Ислямска държава“ са убили 5 200 души

„Ислямска държава“ се похвали, че по време на атентатите през месеца на Рамадан, общият брой …