Валутни курсове за 03.05.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Свят / Близък изток / Пакистанка горя жива, заради отказ от женитба

Пакистанка горя жива, заради отказ от женитба

Всички знаем, че Ислямска република Пакистан е държава, намираща се в Южната част на Азия. И както изглежда законите в тази част на света са доста строги.

Измъчването и горенето на хора не е табу в Пакистан, тъй като млада жена е била мъчена и изгорена жива. Близки на жертвата споделиха, че главната причина е отказът й да стане жена сина на бившия си работодател.

В понеделник неколцина мъже са нападнали зверски 19-годишната Мария Садакат. Това се е случило в села Упер Девал, където момичето е било зверски измъчвано от мъжете, които в последствие са запалили тялото й. Мария е издъхнала в болница в следствие от тежките си рани.

Мария е работила известно време в частно училище. Чичото на жертвата Абдул Базит е на мнение, че в лицето на директора на това същото училище, Абдул вижда отговорния за нападението. Тъй като племенницата му не е пожелала да се стане жена на сина на директора се е стигнало до тук.

Историята не свършва така

Жена с буркаДва пъти по-възрастният кандидат-жених имал зад гърба си развод, което е всъщност е основната причина за отказът на Мария. След като не приела предложението на брак тя напуснала работата си своеволно, споделя чичото.

Оказва се, че минути преди да почине в болничното заведение 19-годишната жертва споделила на полицаите, които я разпитвали, че именно директорът на училището е бил един от нападналите я по-рано мъже. Мария успяла да разпознае и други четирима от атакувалите я нападатели.

Виж също

Източник: Wikipedia

Външният министър на Египет посети Израел и призова за мир

Външният министър на Египет Самех Шукри направи неочаквано посещение на Израел, чрез което апелира към …