Валутни курсове за 29.04.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Свят / Доналд Тръмп със скандално изказване срещу Бил Клинтън

Доналд Тръмп със скандално изказване срещу Бил Клинтън

„Клинтън изнасилвал жени“.

С тези думи републиканският кандидат за Белия дом Доналд Тръмп обвини в непристойно държание бившия президент на Америка Бил Клинтън. Тръмп наблегна изключително на думата изнасилване, докато осъждаше как през 90-те години на миналия век Клинтън се е отнасял спрямо някои жени.

Доналд ТръмпПред телевизия „Фокс нюз“ Тръмп възкликна, че всъщност това не е най-лошото, като посочи всички непристойно действията и проблеми, които според него Клинтън е създал.

Имената на жените, обвинили Клинтън в тормоз и сексуално посегателство Хуанита Бродрик, Пола Джоунс и Катлин Уили.

По време на интервюто Тръмп не пропусна да спомене още наколко пъти думата „изнасилване“.

Дали заради политическата борба, която в момента се води между Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп от щаба на Хилъри отговориха със солидни обвинения срещу американския бизнес магнат.

Според Хилъри, Тръмп рязко сменя темата, поради факта, че самият той не съумява да се защити по въпроса за собственото си поведение към жените. Освен това отказва да публикува декларациите за доходите си.

Говорителят на Хилъри Клинтън Ник Мерил заяви, че единственото, което Тръмп умее да прави най-добре е това да атакува, когато е ранен и да опозорява американците за собствена изгода.

Хилъри КлинтънПрез 1998 г. Пола Джоунс подаде граждански иск за сексуално посегателство в хотелска стая срещу президентът Бил Клинтън. Процесът приключи със споразумение, като Клинтън е осъден да плати 850 000 долара.

През 1999 г. Хуанита Бродрик обвини Бил Клинтън, че я е изнасилил, докато била доброволка в една от предизборните му кампании в Арканзас.

Отново през 1999 г. Катлийн Уили, работила като доброволка в президентството, обвини Клинтън в опипване в Белия дом през 1999 г.

Очевидно в ожесточената предизборна надпревара между Тръмп и Клинтън няма граници.. По-рано този месец Тръмп заяви, че Хилъри Клинтън е съучастничка в изневерите на мъжа си. Тръмп заяви, че „Тя е омъжена за човек, накарал много жени да страдат“.

Виж също

Пол Погба

Погба: Винаги са ме тренирали амбициозни хора

Погба разкрива слабите си места   Пол Лабиле Погба е френски полузащитник от гвинейски произход. …