Валутни курсове за 03.05.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Криминални / Любовницата на Дебелия шокира съда

Любовницата на Дебелия шокира съда

Освен лични „проститутки“, министърът на любовта – Мартин Филипов си има и любовница

Гергана Добрева защити пред съдебните органи в Благоевград своя любим.

Освен това тя пристигна в съда, за да види изгората си и да му окаже морална подкрепа.

29-годишната Гергана споделя: „Обичам Мартин и живея заедно с него. Имаме момченце на 8 месеца. Добре, че се роди бяло като мен. Ако беше черно, какво щях да правя! Не ме е карал насила да проституирам.

Изповедта на проститутка, обичаща работата си

Гергана – известна още като „Гери“ в професионалните среди е от „скъпите играчи“. Това доказват думите й, според които тя е небезизвестна сред клиентите си. Освен това Гери се похвали със своята най-висока месечна заработка от 22 хил. лева. Подробностите за това „завоевание“ са доста пикантни – тогава тя е била бременна в 8 месец. Вървежната блондинка не пропусна да спомене, че по времето когато родилните й болки са започнали, тя се е намирала при нейн клиент. Веднага след като детето й се появило на бял свят, „работната майка“ започнала отново да проституира.

Началото на кариерата й започнало със създаването на обикновен профил в интернет. Поръчките и препоръките не закъснели. Гергана е заработвала пари в южната ни съседи Кипър и Гърция. Дори слънчева Германия е имала възможността да се наслади на нейните умения.

ПроституткаСъвсем спокойно и без капка свян Гери продължи: „Марто изобщо не ме ревнува, защото това е работа и става въпрос само за пари. С него сексът е по любов и е съвсем различен. Не ми е сводник и не ми намира клиенти. Няма един ден да не съм правила секс. Не си спомням с колко мъже на ден съм била най-много, но накуп, ако са 5-6 – е нищо“, допълва спокойно и без притеснения разказа си младата жена.

Жената твърди, че не знае кои са полицаите, задържани заедно с „мъжа й“.

Освен хотел, Гери си позволява и да приема клиенти в собствената си квартира. Думите й са красноречиви – собственикът на хотела бил наясно, че три момичета наемат стаи за по-дълго време, с цел проституиране проституиране.

Самата тя е убедена, че Мартин не е виновен и няма нищо общо с повдигнати му обвинения, а единствения виновник е неговата бивша любовница – Теди, която адски много го ревнувала и постоянно подавала молби и жалби срещу Дебелия.

„Прави го от ревност, защото ме мрази. Другите две момичета, които са свидетелки срещу него, аз съм ги вкарала в занаята. Нямаше какво да ядат и аз им направих страници в сайта, давах им клиенти в началото. Показах им как да работят“, заяви още Гери.

„Не желая да работя за 300 лева‘

Заможната проститутка не се срамува от работата си и няма намерения да я напуска. Самата тя признава, че за 300 лева не си се хванала да работи.

Гери описва съжителството си с Филипов по следния начин: „Понякога давам на Мартин пари, защото е без работа. Давам и на бившата му жена София, която живее в същата къща на първия етаж с двете деца, които са от Мартин. Ние с него сме на втория. Понеже съм непрекъснато на работа, тя гледа и нашето бебе. Ако Мартин ми дава по 1000 лв. на ден, няма да работя“.

Тя сподели и още един фрапиращ факт – редовните й клиенти били предимно млади момчета. Гери не пропусна да се похвали, че нашенци плащали по-добре от чужденците: „Работим и с такситата. Знаят ни телефоните и ни ги дават на клиенти или направо ни звънят и ги карат на наш адрес или пък нас ни возят до адрес.

От разяснения й става ясно, че именно Мартин я е довел в Благоевград.

Евро в ръкаГергана явно е „фрий лансър“ : „Няма сводници, всеки си бръмчи сам. В София почти всички си работят сами. Само някои селянки, тъпанарки и такива, дето прохождат в занаята си имат сводници. С Мартин щяхме да се женим и той се канеше да припознае детето ни, ама ето какво стана. Ако не искат да го пуснат, ще съберем пари и ще платим. Ако пък влезе в затвора, ще го чакам да излезе. И той ме обича. Много е честен, състрадателен, няма такъв истински човек като него„.

Намесата на родителите не променила нищо

Разочарова от своите роднини Гери споделя как многократно им е давала пари, а в замяна получила само лошо отношение. Въпреки всичко та й майка се сдобрили съвсем наскоро.

Сега мечтата на младата проститутска е да роди момиче на Дебелия, но преди това иска да закупи поне един апартамент на сина си.

Телефонът на Гергана не спра да звъни по време на разговора, а отговорът на жената бе – „Вижте колко съм търсена. Това са все клиенти“.

Виж също

Източник: Wikimedia/Иван Иванов

Пострадала при жестока катастрофа в Търновско е с опасност за живота

30-годишна жена от с. Батак е претърпяла катастрофа, при която е получила множество сериозни травми, …