Валутни курсове за 26.04.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Криминални / Кървава драма на пътя Русе- Бяла

Кървава драма на пътя Русе- Бяла

27-годишна жена беше убита на пътя Русе – Бяла както по-рано Ви съобщихме. Трагедия се разразила във вторник привечер, на международното шосе в района на 9-ия километър. Основната причина била, че Джейлян не искала да живее повече с мъжа си.
След чутото 33-годишният Бахар Селим се разярил и извадил нож, като наранил любимата си още докато се намирала в автомобила.

Според „Монитор“, скандалът се случил при настояването на Бахар да заведе жена си до вила, която той искал да закупят. Оказва се, че този същият имат се намира в близост до местопрестъплението.

Въпреки отказът на Джейлян, съпрузите се качили в семейния автомобил – BMW и потеглили по пътя, където избухнал жестокия скандал.

ПолицияЖената викала, че не желае да купува никакви вила, заедно с мъжа си и дори да съжителства с него. Тези думи отключили яростта на 33-годишният мъж и той без да се поколебае извадил нож и наръгал жена си.

В уплах жената скочила от колата и в желанието си да се спаси хукнала да бяга по пътя в посока към Русе. Това още повече изнервило обстановката – след като отбил до пътя, Бахар тръгнал след нея с нож в ръка. На по-малко от 100 метра жената била застигната и смъртоносно ранена. На всичко това станал неволен свидетел друг шофьор, преминаващ в момента на схватката.

След хладнокръвното убийство, мъжът се скрил в близките храсти и телефонирал на спешния телефон 112. Подробно обяснил за злодеянието си, след което избягал. Стигайки до близкото село, 33- годишният убиец се предал на местните власти.
В него ден, много и различни хора звънели на тел. 112, за да сигнализират за окървавена жена на пътя.

Съпрузите имат 7-годишно дете. И двамата са от Плевенско, но пребивавали в апартамент в Русе. Два абсолютно различни характера – жената била тиха и кротка, за разлика от съпруга си – ревнив и рязък човек.

 

Виж също

Източник: Wikimedia/Иван Иванов

Пострадала при жестока катастрофа в Търновско е с опасност за живота

30-годишна жена от с. Батак е претърпяла катастрофа, при която е получила множество сериозни травми, …