Валутни курсове за 02.05.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Разни / Лайфстайл / С новото си гадже Деси Слава срина реномето на сина си

С новото си гадже Деси Слава срина реномето на сина си

Деси Слава далеч не е първата фолк певицата, която си хваща младо гадже, но случая с изгряващата боксова надежда на България, наистина изостри обстановката в семейството на дивата.

Едва на 19 години, боксовата звезда Благой Найденов е новата изгора на певицата.

За пръв път те признаха за интимните си отношения на 37-я рожден ден на Деси Слава, когато разкритието наистина удари всички в тавана.

Много хора коментират, че не им отиват подобни отношения и е по-нормалБлагой Найденовно тя да му е майка.

Синът на Деси – Майки, който е едва на 15 години и е с 4 години по-малък от новия си пастрок, очевидно не одобрява връзката на майка си. Това е съвсем нормално, защото момчето се намира в един особен тийнейджърски период и е много трудно да приеме новия си „татко“, който всъщност може да му бъде „батко“. Самият Майки е забранил на майка си да се появява пред него в компанията на Благой.

Оказа се, че детето било жертва на редовни нападки от съучениците си, които сравнявали майка му и я наричали новата Софи Маринова заради младите попадения.

Малкият Майки останал много огорчен от случилото се и до такава степен не искал да види Благой, че когато разбрал, че заедно ще ходят в Дубай, 15-годишният тийнейджър се разярил и категорично отказал да пътува.

Виж също

Източник: Pixabay

Често ли изтървате във вода смартфона си? Ето как да го „спасите“

Забравете за купата, напълнена с ориз и приветствайте пясъчната котешка тоалетна Тенденцията хората случайно да …