Валутни курсове за 03.05.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Криминални / Гробът на охранителя на Митьо Очите – осквернен заради златен часовник

Гробът на охранителя на Митьо Очите – осквернен заради златен часовник

Пълна неразбория – изровена пръс, са около 30 см от пръста, кръстът и цветята са разпръснати, твърди очевидец

Рано тази сутрин около 08:30 часа, както църковната традиция повелява гробът на починалия да бъде прелят на деветия ден след погребалната церемония – най-близките хора на убития 46-годишния Александър Алексиев, доскорошен телохранител на Митьо Очите, се натъкнаха на покъртителна гледка. Мястото където мъжът бе погребан било сериозно осквернено – цветята били всячески разпръснати, а кръстът отместен.

Непосредствено след неприятната гледка, органите на реда се намесиха и отцепиха периметъра около гроба на Александър.

Очевидец твърди, че вандалщина наистина има – изровена е пръста до около 40-я сантиметър, а тази от горния слой на гроба е разпиляна.

Както обикновено се полагат покойниците и тялото на Александър се намира на 2 метра под земята. Не е забелязано да са правени каквито и да е опити за разравяне или изваждане на ковчега.

RolexБратът на загиналия коментира с оскърбление, че това е наистина една ужасна постъпка спрямо тленните останки на Александър. По всяка вероятност, извършителите са стигнали до информацията, преди злощастното събитие, покойникът се е сдобил със златен часовник от своя работодател – Митьо Очите. Освен това, водени от жаждата за пари, осквернителите сигурно са обърнали внимание на златният цвят на ковчега, посочи с недоумение наскърбеният брат.

Някой може да си е направил погрешния извод и да е опитал да стигне до тялото. На мен не ми е известно брат ми да е получил такъв часовник, съпругата му също, не сме го погребали със скъпи неща в ковчега и ако това е причината. Нека тези, които ви четат, да не правят втори опит„, сподели още братът на Александър.

Близките на загиналия потвърждават, че такъв часовник наистина има, но така или иначе те не са го виждали.

Виж също

Източник: Wikimedia/Иван Иванов

Пострадала при жестока катастрофа в Търновско е с опасност за живота

30-годишна жена от с. Батак е претърпяла катастрофа, при която е получила множество сериозни травми, …