Валутни курсове за 28.03.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Разни / Наука / Шокиращо разкритие на проф. Божидар Димитров: Хитлер погрешно е смятал руснаците за славяни

Шокиращо разкритие на проф. Божидар Димитров: Хитлер погрешно е смятал руснаците за славяни

Професор Божидар Димитров сподели т. нар. Нормандска теория, според която руснаците не са славяни, а викинги.

Те идват от Швеция, някои от тях спират при езерото Ладога, а други се насочват на юг към Киев, къето правят Киевска Русия. Хитлер е имал убеждението, че викингите са по-добра раса от арийците, но погрешно е смятал руснаците за славяни, уточни професорът.

Като радетел и работещ на попрището на културно-историческия туризъм, той подарил на „Вълците на Путин” икона на кан Тервел, защото групата на рокерите обикаля по маршрут на Балканите, за да се поклони пред гробове на исторически личности и да се запознае с историята на конкретната страна. Дарил им иконата, за да ги заинтригува и да ги подтикне да се запознаят още по-задълбочено с историята на страната ни, обясни жеста си проф. Димитров, а собствената му оценка за Тервел е, че това е най-голямото постижение в световната ни политика и дори Западът го е оценил и обявил за Покровител на Европа, а на него са посветени и над 60 драми.

Ученият е на мнение, че ако някой от съвременниците ни трябва да бъде канонизиран за светец, това със сигурност е отец Боян Саръев, но му пожела да е жив и здрав, защото е върнал над 150 хил. мюсюлмани в лоното на хлистиянската вяра.

Божидар Димитров
Божидар Димитров, Източник: Flickr / Vladimir Petkov

След това ексцентричният професор се впусна в подробности относно налагането на християнството в Русия. Дъщерята Елена на княз Борис Покръстителя прокламирала вярата грубо в Русия, по думите на Димитров. Легендата твърди, че болярският съвет се напил и мненията относно християнството се разделили на две. В този момент Елена нахлула на кон в залата, където заседавал Съветът и започнала да налага болярите с бич.

В типичния си стил, проф. Димитров напомни, че тази година се навършват 1300 г. от разгрома на Първия арабския халифат, в който главна роля е отредена на Тервел, а Вторият – Османската империя, поради липсата на Тервел, е стигнал чак до Австрия. Третият в момента търпи съвместните удари на Путин и Обама, но постиженията им не могат да се мерят с тези на нашия кан, който сам е убил повече араби от двамата президенти на великите сили, взети заедно, нищо че разполагат със самолети.

Виж също

iNext

BMW в партньорство с Intel и Mobileye пускат нова супер кола робот

BMW, Intel и Mobileye подписаха споразумение за разработването на автономна кола. Нейното наименование ще бъде iNext. …