Валутни курсове за 20.04.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / България / Близо до Вас / Реновиран път между Костинброд и Петрохан обеща Цветан Цветанов

Реновиран път между Костинброд и Петрохан обеща Цветан Цветанов

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов присъства на откриването на реновирана пътна отсечка между Годеч и Балач, която инспектира. 2 млн. лв. от бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура” по програмата за текущ ремонт и поддържане е глътнало 8-километровото трасе.

Цветан Цветанов
Цветан Цветанов, Източник: ПП ГЕРБ

Депутатът коментира завършения ремонт с факта, че реалните политики, с които управляващите са се ангажирали, стигат до хората, защото приоритетът е да се създават нормални условия за развитие на бизнеса, който ще инвестира в региона. Цветан Цветанов се ангажира, че 22-километрова отсеча между Петрохан и Костинброд също ще бъде реновирана по подобие на тази, която хората виждат готова. Ремонтът там ще се извърши по Оперативна програма „Региони в растеж”. Кметът на Годеч Радослав Асенов погледна назад във времето и констатира, че пътят, който предстои да се обнови, не е ремонтиран повече от 30 години, а с направата му един от основните проблеми на жителите в общината ще отпадне.

Цветанов присъства и на откриването на офис на управляващите в Годеч, където се срещна с активисти и ги похвали за съпричастността им към най-отговорната партия, защото ГЕРБ се нуждае от всеки свой привърженик, а желанието й е да стигне до всеки човек, за да реши проблемите му, и така се извоюва победа след победа.

С тези думи депутатът връчи членските карти на повече от 20 новоприети партийци

Заедно с кмета Асенов и зам.-строителния министър Николай Нанков Цветанов присъства на откриването на изцяло обновената сграда на общината в Годеч с отпуснати от правителството средства, както и на срязването на лентата на нова сграда на ВиК дружеството в региона.

Цветан Цветанов
Цветан Цветанов, Източник: ПП ГЕРБ

Следваща точка от програмата бе посещение в храма „Св. Димитър Солунски Чудотворец”, изографисан отново през 2008 г. със средства на партията, която е платила и за нов купол и камбанария на църквата.

Цветанов отбеляза трудността на каузата да се изгради църква и недоверието, с което хората първоначално са посрещнали идеята, защото много са лъгани с напразни обещания, но управляващата партия е помогнала вярата да се възроди, защото изпълнява обещанията си, а резултатите са реални и видими.

С тези думи Цветанов запали свещи в обновения храм.

По време на обиколката на функционера в региона го съпровождаха областният координатор на партията в Софийска област Галя Георгиева, общинският ръководител в Годеч Росица Иванова, а освен кмета Радослав Асенов се включиха и кметове на околни общини на областта.

Виж също

Чинар

Премиерът Борисов не позволи стотици чинари да бъдат изсечени в Силистра

Министър-председателят на България Бойко Борисов не позволи финансирането на благоустройственият проект да продължи Борисов очевидно …