Валутни курсове за 28.03.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Здраве / Отслабване без диета?

Отслабване без диета?

Наднорменото тегло завладява все повече хора по света. Проблемът не е от вчера, затова редица учени, лекари и ентусиасти търсят формулата на изваяното тяло. Някой хора смятат, че проблемът се свежда само до естетически, но истината е, че затлъстяването на организма води до редица сериозни здравословни проблеми, които с натрупването на килограмите отключват своето образуване.

Обикновено по-закръглените хора си задават често въпроса „Кой каза, че по-слабите хора са здрави?“. За жалост това е факт – колкото по-изчистен от излишни мазнини е организма, толкова е по-неуязвим към болестите.

Пазарът е не само наситен, а дори пренаситен от към продукти за отслабване. Много различни видове хапчета, чайове, добавки са само малка част от арсенала на желаещите да редуцират теглото си до минимум.

Последните години редица компании откриха съединения, които да дават на тялото необходимите му нужди и спомагат за активното редуциране на теглото.

Интересен факт е, че производителите, които влагаха активно тези съставки в съдържанието на предлаганите продукти, някак си пропускаха да споменават, че задължително „слабеещият“ трябва да преустанови заседналия начин на живот. С други думи всеки, който се е сблъсквал с борбата за отслабване трябва да увеличи максимално физическата си активност. Другото, което пропускат желаещите да свалят килограми е търпението и конкретно наличието на неговия дефицит. Нормално е всеки, който се захване с подобна отслабваща терапия да иска светкавични резултати.Зелено кафе За жалост това е напълно невъзможно. Обществото се е наситило от теории и тенденции за „света на отслабването“.

Въпреки това, на базата на множество собствени проучвания, анализирани години наред група учени – молекулярни биолози твърдят, че единственият начин, чрез който не може да се отслабне е диетата.

Биолозите стигнаха до заключение, че биологичните програми за защита на организма играят важна роля при процеса на натрупване на мазнини. Подлагайки се на диети – организмът гладува и подтиква организма да си „мисли“, че количеството на приетата храна е прекалено ограничен. На свой ред този процес подтиква тялото дебелеейки да се противопоставя и ревностно да се бори за всеки грам.

Какво представлява FAT програмата?

Зелено кафеFamine and temperature или глад и студ е програма, при която чрез забавяне метаболизмът претърпява драстичен катаклизъм– човек става ленив, апетитът му към сладки и мазни грана скача до небето. Представете си какво би било се случило, когато при гладуване FAT програмата се активира. Отговорът на всички представи е най-неязвеният – мазнините не стигат до разграждане, а напротив. Процесът има и друга страна. При положение, че по някакъв начин човек успее да преодолее това и да свали килограми – кожата му увисва.

Учените са разбрали, че единствената помощ в случая се изразява в пренагласянето на метаболизма и механизмите на биологичната защита чрез молекулярно препограмиране. Това може да се постигне чрез нетермична обработка на четири растения: зелено кафе, зелен чай, камбоджанска гарциния и женшен. Получената консистенция благополучно повлиява на излишните килограми.  Чрез блокиране на агентите, образуващи мазнини и отключването на стомашните, жлъчните и чревните храносмилателните сокове, се стига успешното редуциране на теглото. Освен това растенията се грижат за ускоряването на метаболизма и изхвърлянето на изличените течности.

В тялото ни се осъществяват различни химични реакции, при които независимо от вида на приетата храната тя взаимодейства с ензимите в организма. Чрез усвояване на гореспоменатите растения се осъществява едно пренареждане на ензимите, което води до правилното разграждането и усвояването на хранителните вещества.

ЖеншенМного хора копнеят да се отърват от подкожните мазнини, но не всеки успява. Нужна е вола и концентрация върху самото желание. Съществуват различни методи за сваляне на излишните килограми, но този път учени – биолози стигнаха до извода, че диетата въобще е не подходящ метод за слабеене. С помощта на четири основни растения заветното отслабване е вече възможно. Активните съставки на зеленото кафе, зеления чай, камбоджанската гарциния и женшенът въздействат добре на организма, пречистват го и засилват имунната система. Освен това благоприятстват за разграждането на веществата попаднали в организма.

Виж също

Смог

Всеки трети инсулт е причинен от вдишването на замърсен въздух

Приемайки физически нечист въздух, организма предприема насилствено увеличение на кръвното налягане и затлъстяването Само за …