Валутни курсове за 25.04.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Криминални / Мъж посегна на невръстното си момиченце

Мъж посегна на невръстното си момиченце

Заподозреният е задържан, но твърди, че въпреки всичко е невинен

Белезници
Източник: Flickr / Victor

Очаква се прокуратурата да поиска до 6 година лишаване от свобода за бащата посегнал по такъв грозен начин на детето си – той е блудствал с 6-годишната си момиченце. А. Р. е на 40 години и е от Пловдив. Той и биологичната майка на потърпевшата са живеели на семейни начала и въпреки че 40-годишният не припознавал официално детето – той твърдял, че е истинският му баща.

Неприятната случка станала в началото на тази година. На 9 януари майката на детето както обичайно била на своето работно място. Бащата отишъл при 6-годишното момиченце и легнал на леглото до него. Без да се церемони, че това ще навлече трайни последствия върху по-нататъшното развитие на малолетното момиче, мъжът започнал да го опипва. След като майката на детето се прибрала вкъщи, то й се оплакало от случилото се по-рано през деня.

Разпитите на А. Р. не доведоха до никакви резултати, тъй като през цялото време той е пледирал, че е абсолютно невинен. Въпреки това от прокуратурата заведоха обвинителен акт срещу него. От началото на годината, на бащата е наложена постоянна мярка задържане под стража.

Виж също

Източник: Wikimedia/Иван Иванов

Пострадала при жестока катастрофа в Търновско е с опасност за живота

30-годишна жена от с. Батак е претърпяла катастрофа, при която е получила множество сериозни травми, …