Валутни курсове за 19.04.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Спорт / Ще се стигне ли наистина до временното затваряне на стадион „Българска армия”?

Ще се стигне ли наистина до временното затваряне на стадион „Българска армия”?

Обстановката покрай стадион „Българска армия“ се нажежи

Изпълнителният директор на ЦСКА – София Николай Паслар всячески ще се постарае да сложи катинара на стадион „Българска армия”. Единственото ограничение е свързано конкретно с ограничаването на достъпа до самото съоръжението и то само на феновете на червения тим.

ЦСКА публика
Източник: Wikimedia / Skycycle

Въпреки това, тъй като е оторизирано лице, синдик Милева ще направи и невъзможното, за да предотврати този процес. Следователно – правото е на нейна страна. От съображения за сигурност, ще бъдат извикани и органите на реда. До това ще се наложи да се стигне, защото очакванията от фенклуб „Енимълс“ да не допуснат никого на стадиона, са сериозни.

Денят, в който футболистите от „истинския ЦСКА“ се събират и слагат начало на своята лятна подготовка, е именно днес. Както следва, за тренировките ще се погрижи Адалберт Зафиров, който на свой ред ще извика главно юношите на клуба.

От футболните среди не се стърпяха и заявиха: „Наистина предстои екшън. Очаквайте заключвания, милиция, разправии. То няма да е ЦСКА, ако всичко е тихо и спокойно”.

Виж също

Анди Мъри (от ляво), Източник: Wikipedia

Трета титла от Големия шлем за Анди Мъри

Шотландецът Анди Мъри спечели финала на Уимбълдън срещу представителя на Канада Милош Раонич с 6–4, …