Валутни курсове за 18.04.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / Криминални / В Америка откриха 276 кучета натикани в чекмеджета

В Америка откриха 276 кучета натикани в чекмеджета

Желанието на хората да отглеждат домашни любимци понякога ескалира до безобразие

Може би в България законите за защита на животните да са недоразвити и никой да нехае за тях, но в Щатите нещата стоят по друг начин.

В щата Ню Джърси, служители на дружество за защита на правата на животните, намериха в дома на американското семейство Хендрикс  276 кучета, съобщава USA Today.

До тук добре – пълна забава, но близо 300-те кучета са били открити в чекмеджета от лавици за книги. Породите на животинките включват малки и големи – мопс, чихуахуа и йоркширски териери.

КучетаШарлийн и Джоузеф Хендрикс на нормално американско семейство, обичащо кучета. Ситуацията станала неконтролируема, когато 8-те четириноги, които семейството отглеждала от 3 години насам, започнали да се множат и така броят им достигал върховните 276.

Намерените кученца са били в добро състояние. Само на малка част от тях е оказана първа помощ. За щастие мъртви животинки е нямалотова е спасило стопаните от тежки наказания.

След ваксиниране на една трета от животинките, всички те били откарани във ветеринарната клиника за изследване и оказване на необходима помощ.

Виж също

Източник: Wikipedia

Камион-убиец прегази 80 души в Ница

За най-малко 80 жертви сред които и поне 6 деца съобщава прокуратурата в Ница, след …