Валутни курсове за 24.05.2024
Щатски долар (1 USD) 1.73451 лв
Евро (1 EUR) 1.95583 лв
Британски Паунд (1 GBP) 2.18358 лв
Швейцарски франк (1 CHF) 1.84078 лв
Начало / За Нас

За Нас

Здравейте и добре дошли на сайта Novini 7 – един по-различен новинарски сайт. Нашата медия представлява един екип от млади и амбициозни хора, които са си поставили за цел да разчупят шаблона, по който се предоставят новините на българските граждани. В държава, в което безпристрастността на вестниците и телевизиите е поставена под въпрос ежедневно, ние сме си поставили за цел да Ви уведомим за всичко случващо се в България и по света, без да Ви ангажираме с позицията си.

Всеки член на екипът ни вярва, че работата на един журналист е единствено да предава информацията безпристрастно и да представя обективната истина, а не своето субективно  виждане. Ние никога не бихме си позволили да изразим мнение или да се опитаме да повлияем на Вашето, в новина публикувана в Новини 7, а всеки наш текст, обозначен като „Анализ“ или „Коментар“, ще има за задача единствено да Ви запознае с наболели проблеми или важни теми от ежедневието, запознавайки Ви с всички факти, а авторът ще има за цел единствено да ориентира читателите по-добре в дадената тема.

В ерата на високите технологии, няма по-удобна, а и по-свободна, среда за разпространение на новини от Интернет. Чрез novini7.com Вие ще може да имате непрекъснат, денонощен достъп до нескончаем поток от актуална информация, покриваща целия спектър от сериозни политически теми, до отразяване на културни мероприятия и светски събития, както и последните достижения на науката и технологиите.

Надяваме се, че със своите усилия ще успеем да държим своите читатели информирани, давайки им възможността да живеят своя живот и да вземат важните решения разполагайки с всички факти. Твърдо мнение на нашия екип, че истински свободният човек е само този, който е добре информиран. Да информираме за новините Вас – нашите читатели, е не просто работа, а дълг, и вярваме, че няма предадем безспорно високите Ви очаквания.